Jag tänker helt sonika dela med mig av bilder från kvällen. Here goes!
Morotmacaron, gåslevermousse och maltjord
Svartrotsstomp, späckgrädde och krispigt tuppskinn
Potatis- och blodplätt, kycklinghjärta, löjrom,
brynt smörpulver samt äpple- och päronpuré
Glaserad lammbringa, blomkålskräm och smörad blekselleri
Hälleflundra, sparris, beurre blanc, rostad potatis och friterad dill
Entremet: Frusen vattenmelon
Saint-André kräm, rågkrisp, rödbeta och tryffelhonung
Rabarber- och jordgubbsgelé, citronmousse,
mandel- och hasselnötskrokant samt mandelmaräng
Med detta vill jag passa på att tacka mina underbara, hårt slitande jobbare som stått ut med stress, stim och stoj under dessa två år. Det har varit ett sant nöje och det kommer bli tomt utan dessa långa dagar och sena kvällar i ÖGs kök.
Icke att förglömma, alla underbara gäster som suttit. Tusen tack för besöken, konstruktiv kritik och hjärtevärmande kommentarer.
Jag vill även tillägna ett stort tack till Viktoria Skara som ställde upp och fotade under middagen. En ängel.
Låten för kvällen - Woodkid – Run Boy Run - SebastiAn Remix
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar