torsdag 26 april 2012

Trängsel, stress och jävligt god mat

Imorgon är det återigen dags för mig att styra och ställa lite på Östgöta Nation och i dess lilla, men gemytliga kök. Denna omgång av Söderströms Källare är det rekordmånga sittande, 61 st, vilket egentligen är mer än vad köket har plats till. Men det klarar vi av. Med lite vilja och våld. Och kärlek.

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av menyn. Temat för aftonen är: Whiskydinner


Laxsashimi, rötter och ramslök

Jordärtskocka, smörad buljong och vattenkrasse

Entrecôte, potatisfondant och tomat- & paprikakompott

Västerbottensost, pumpernickel och honung

Choklad, kola och glaserade päron

Kan bli som så att det kommer upp bilder på spektaklet sen. Lovar ingenting.

Nu: Komphandel och prepp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar