Efter många timmar i köket, några svordomar, tung gangsta-rap(!) och gott gänghäng levererade vi i fredags en av de bättre Södis på länge, länge. Här: Bilder. Inte som utlovat. Utan bara för att jag gillar er.
Sashimi på Salmalax, penslad med Ardbeg, gari, rättika, syrad morot, glasört,
forellrom, pepparrot och ramslök
Bakad jordärtskocka, smörad kycklingbuljong med ingefära, jordärtskockschips,
brynt-smör-emulsion med Glenkinchie och vattenkrasse
Angus Entrecôte, potatisfondanter, tomat- och paprikakompott med Talisker,
och rödvinssky
Här ska det vara en bild på
Västerbottenost som fått dra i Macallan, rostad pumpernickelsmul
och rosmarinshonung
Det blev ingen bild. Hoppsan.
Men gott var det ändå.
Mjölkchokladcreme, Lagavulin-glaserade päron, chokladsmulor,
vispad creme cheese och dulce de leche med päronspad.
Jag har för övrigt finbesök av lillebror och Micke. Det gillar vi!
Gapa, gorma och var glad för snart är det Valborg, tra la la la la!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar