söndag 29 april 2012

Söderströms Källare April 2012 - Whisky-dinner

Efter många timmar i köket, några svordomar, tung gangsta-rap(!) och gott gänghäng levererade vi i fredags en av de bättre Södis på länge, länge. Här: Bilder. Inte som utlovat. Utan bara för att jag gillar er.


Sashimi på Salmalax, penslad med Ardbeg, gari, rättika, syrad morot, glasört, 
forellrom, pepparrot och ramslök


Bakad jordärtskocka, smörad kycklingbuljong med ingefära, jordärtskockschips,
 brynt-smör-emulsion med Glenkinchie och vattenkrasse


Angus Entrecôte, potatisfondanter, tomat- och paprikakompott med Talisker,
och rödvinssky

Här ska det vara en bild på

Västerbottenost som fått dra i Macallan, rostad pumpernickelsmul
och rosmarinshonung

Det blev ingen bild. Hoppsan.
Men gott var det ändå.


Mjölkchokladcreme, Lagavulin-glaserade päron, chokladsmulor, 
vispad creme cheese och dulce de leche med päronspad.

Igår blev det bra fest på KB och spelning med Soundtrack of Our Lives. Idag: Återhämtning, uppvärmning och bra-dag-hos-greken dag.

Jag har för övrigt finbesök av lillebror och Micke. Det gillar vi!


Gapa, gorma och var glad för snart är det Valborg, tra la la la la!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar